Omschrijving

Barkruk Juul van LABEL51 vormt een lust voor het oog dankzij de stijlvolle blokstiksels en het 3D-effect door extra vulling. De zitting is vierkant met elegante rondingen, terwijl de rugleuning en zitting zijn voorzien van een prachtig 9-blok stiksel. De stof is licht gecapitonneerd, wat samen met de extra foam zorgt voor een opvallend 3D-effect.

De zwarte, draaibare poot van Juul is voorzien van een hoogwaardige gaslift, waardoor de barkruk snel en eenvoudig in hoogte verstelbaar is en past aan alle soorten bartafels. Dit maakt Juul niet alleen geschikt voor thuis, maar ook ideaal voor gebruik in de horeca. De speciaal ontwikkelde vloerplaat is extra zwaar uitgevoerd en heeft een vierkante vorm, wat zorgt voor nog meer stabiliteit.

Juul is een elegante en toegankelijke barkruk met prachtige vormen en materialen, perfect passend bij de hedendaagse trends. Verkrijgbaar in meerdere stoffen en kleuren, biedt Juul eindeloze variatie- en combinatiemogelijkheden. Bovendien is hij ook uitstekend te combineren met de bijpassende eetkamerstoel Juul, wat een uniforme en stijlvolle inrichting mogelijk maakt.

Specificaties

Kleur

Bruin

Materiaal

Stof

Merk

Label51

Serie

Juul

Zithoogte

52-80 cm

Zitdiepte

42 cm

Draaibaar

Wel draaibaar

Armleuning

Zonder armleuning

Zitcomfort

Normaal

Maximale belasting

100 kg

Materiaal onderstel

Metaal

Breedte

45 cm

Hoogte

88 cm

Diepte

56 cm

Gewicht

19.2 kg

Levertijd 2-9 werkdagen
Artikelnummer 180122667

Het merk

Trendo_Living_merken_banner_Label51

Label51

Scandinavisch, designer of industrieel? LABEL51 heeft het allemaal. Dankzij de producten van LABEL51 kunt je jouw interieur een eigen identiteit geven. Houd je van warmte? Dan kies je voor natuurlijke tinten en materialen. Heb jij de moed? Combineer dan verschillende kleuren. Ben je stoer? Kies dan voor industrieel afgewerkt meubilair. In de uitgebreide collectie vind je altijd iets dat perfect bij jouw levensstijl past, want niets is fijner dan je thuis voelen.

Bekijk alles Label51

Label51

Barkruk Juul Velours Rust

Breedte: 45 cm - Zitdiepte: 42 cm - Zithoogte: 52-80 cm
149,-
Of in drie termijnen van 46.56 via Klarna
Levertijd 2-9 werkdagen

Kies een kleur - Bruin

icon
Gratis bezorging
icon
30 dagen retourtermijn
icon
Betaal in 3 termijnen
icon
Minimaal 2 jaar garantie

Barkruk Juul Velours Rust

149,-
trendo_21

Hulp of advies nodig?

Onze adviseurs helpen je graag verder.

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur